Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Veranda-kosten.nl Alle info over veranda's!
Veranda-kosten.nl

Veranda met zonnepanelen

Een veranda is niet goedkoop, een veranda op maat begint vaak al rond de prijs van €3.000 euro en naarmate de oppervlakte en de wens naar aanpassing groter wordt neemt dit bedrag alleen maar toe. Veel mensen zien er hierdoor tegen op en daardoor is het goed om te kijken naar manieren om dit goedkoper te doen. Er zijn al mogelijkheden om bijvoorbeeld samen met de buren veranda’s te kopen, zodat je een lagere prijs krijgt. Maar er is ook de mogelijkheid om zonnepanelen op jouw veranda te laten installeren, maar hoe gaat dit precies in zijn werk vraag je jezelf dan af?

Zonnepanelen op mijn veranda?

Ja, het is zeker mogelijk om een veranda te laten bouwen en hier zonnepanelen op aan te brengen. Verschillende fabrikanten integreren deze mogelijkheid in hun producten en sommigen specialiseren zichzelf hier zelfs in. Een veranda is namelijk al een dure aankoop, en wanneer je er zonnepanelen op installeert wordt dit alleen maar duurder zou je zeggen. Dat is uiteraard ook zo en de prijs zal toenemen, maar het voordeel van de zonnepanelen is dat de veranda jou ook weer geld gaat besparen op de stookkosten. Een veranda zonder zonnepanelen levert jou verder geen geld op, als die klaar is staat de veranda er alleen maar en het zal eerder geld kosten aan onderhoud dan geld opbrengen.

Hoe werkt het precies?

Veel bedrijven bieden de mogelijkheid om in plaats van een standaard dak het gehele oppervlak van jouw veranda met zonnepanelen te bekleden. Deze zijn vaak speciaal aangepast zodat zij licht doorlatend zijn en goed bij jouw veranda passen. Vooral met aluminium veranda’s kan dit een uniek uiterlijk hebben wat er bijzonder mooi uitziet. De veranda ziet er niet alleen mooi uit maar bespaar jou hierbij ook nog eens het een en ander op de elektriciteitsrekening, en daardoor is het een ideale uitkomst om te zorgen dat jouw veranda zichzelf terugbetaald.

 

Offertes voor veranda's ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende specialisten