Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Veranda-kosten.nl Alle info over veranda's!
Veranda-kosten.nl

Veranda bouwen

Er is vast wel iemand in de buurt die zo’n mooie veranda in de tuin heeft staan, en iedere keer dat je deze ziet denk je zo eentje zou ik nou ook wel graag willen. Veranda’s zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden en veel mensen maken er gebruik van om toch net wat langer van hun tuintje te kunnen genieten. Veranda’s zijn echter niet goedkoop en het is niet voor iedereen mogelijk om zomaar een veranda aan te schaffen. Voor de klussers onder ons is dit echter niet eens nodig, het is namelijk goed mogelijk om zelf een veranda in elkaar te zetten.

Waar moet ik op letten?

Als eerste is het belangrijk om goed te kijken wat jouw wensen precies zijn, het materiaal voor de veranda en de afmetingen ervan zijn belangrijk om goed uit te denken. Zo weet je waar je aan toe bent en kan je een inschatting maken. Wanneer je zelf een veranda in elkaar zet is het bijna zeker dat je een gedeelte van hout zal moeten maken, de steunpalen zijn lastig op maat te maken wanneer je voor een ander materiaal kiest en hout is daar perfect voor. Wanneer je weet hoe groot jouw serre moet worden kan je beginnen met de materialen verzamelen. Nadat het materiaal verzameld is en op maat gemaakt is moet je ook denken aan een vorm van waterafvoer. Je kunt het dak schuin maken en dit zichzelf op laten lossen, of kiezen voor een afvoerbuis die het water wegwerkt bij een plat dak.

Wanneer je niet zeker bent van jouw plan is het ook mogelijk om een doe-het-zelf pakket aan te schaffen bij veel leveranciers. Dan krijg je alles wat jij nodig hebt om een veranda te bouwen inclusief instructies hoe je dit moet aanpakken. Dit kost je waarschijnlijk wat meer, maar dan weet je wel dat je alle benodigdheden hebt.

 

Offertes voor veranda's ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende specialisten