Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Veranda-kosten.nl Alle info over veranda's!
Veranda-kosten.nl

Glazen schuifwand

Het is niet ongewoon voor mensen die een aanbouw in de tuin hebben laten bouwen om hier later nog modificaties aan te brengen. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld iemand die een veranda of aanbouwveranda in de tuin heeft laten bouwen, maar vervolgens toch teveel last heeft van de wind of regen. In dit soort gevallen kan het ideaal zijn om bijvoorbeeld een glazen schuifwand aan te brengen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wanneer je voor een veranda hebt gekozen ben je tegen de meeste weersomstandigheden wel beschermd, het komt alleen vaak voor dat er een bepaalde hoek is waar de wind toch vandaan komt. Dit kan ervoor zorgen dat het een stuk minder aangenaam wordt om onder de veranda te zitten en dat is zonde van zo’n mooie constructie. Om dit tegen te gaan is het mogelijk om een glazen schuifwand in jouw veranda te plaatsen. Hier zijn veel verschillende mogelijkheden en daardoor is er voor iedere veranda wel een passende deur. Er zijn bijvoorbeeld standaard schuifdeuren in een rails, maar ook opvouwwanden die je kan inklappen.

Wat is het voordeel?

Een wand aan jouw veranda kan ervoor zorgen dat het enigszins op een tuinkamer gaat lijken, het zorgt ervoor dat je niet alleen bescherming hebt tegen de regen maar ook tegen de wind. Wind is hetgeen waarvan je over het algemeen het meest last hebt als je in de koudere maanden in de tuin wilt zitten. Daardoor is het een ideale oplossing wanneer men merkt dat het zonder wand toch te koud of te winderig is.

 

Offertes voor veranda's ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende specialisten