Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Veranda-kosten.nl Alle info over veranda's!
Veranda-kosten.nl

Tuinmeubelen

Het is normaal onder veel Nederlanders om zoveel mogelijk tijd door te brengen in de tuin. De zon is er uiteraard niet het hele jaar en wanneer de zon er wel is willen wij ervan genieten. Als jij het hiermee eens bent kun je gerust gesteld zijn dat je niet de enige bent die hier bijzonder van kan genieten. Om dit optimaal te kunnen doen is het belangrijk om hier ook de juiste tuinmeubelen voor aan te schaffen, maar welk type tuinmeubel past nou het beste bij jou?

Welk materiaal is jouw materiaal?

Naast verschillende modellen moet je allereerst kijken naar het materiaal, er zijn zoveel verschillende soorten dat het onduidelijk kan zijn wat nou het beste is op de lange termijn. Eén van de meest gewilde materialen is en blijft nog altijd hout, al jaren doen we veel in en rondom ons huis met hout en ook tuinmeubelen vallen hieronder. Houten tuinmeubelen zijn erg mooi en gaan over het algemeen lang mee, ze moeten echter wel verzorgd worden en eens in de zoveel jaar een goede onderhoudsbeurt krijgen. Opbergen kan echter een probleem zijn met hout aangezien het vaak niet inklapbaar is of makkelijk in een opbergruimte te plaatsen is.

Naast hout is aluminium ook een populair materiaal, het is makkelijk te verplaatsen en weegt bijna niets. Daarnaast gaat het lang mee en is het in veel kleuren te verkrijgen, ook op het gebied van onderhoud scoort aluminium uitstekend. Dit is dan ook één van de meest populaire keuzes en dat is niet vreemd aangezien de vele voordelen. Het materiaal riet en rotan is ook bijzonder gewild wanneer het aankomt op tuinmeubels, de stof is lichtgewicht en in veel verschillende vormen te verkrijgen, één van de nadelen is helaas wel het onderhoud. De meubels kunnen uitdrogen en daardoor kapot gaan op plekken waar veel spanning op staat, bij dit soort meubels is het ook belangrijk om zo nu en dan de meubels even nat te maken.

 

Offertes voor veranda's ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende specialisten