Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Veranda-kosten.nl Alle info over veranda's!
Veranda-kosten.nl

Serre

Veel mensen die op zoek zijn naar een uitbreiding van hun huis hebben de keuze gemaakt voor een serre. Nu zie je ze regelmatig hier en daar en het ziet er toch niet verkeerd uit, als jij ook interesse hebt in de bouw van een serre is dit zeker niet vreemd. Maar waar moet je nou op letten wanneer je een serre bouwt en wat zijn precies de voor- en nadelen van zo’n constructie?

Waarom is een serre een goed idee?

Het eerste en toch wel grootste voordeel van een serre is het feit dat jouw huis een aantal meters erbij krijgt, deze meters zijn over het algemeen prettig aangezien veel mensen genieten van het zitten in hun serre. Een serre zorgt vaak voor een heldere en frisse kamer waarin veel licht binnenkomt, veel mensen vinden dit fijn en dit is ook een grote reden waarom ze zo populair zijn. Het voordeel van een serre ten opzichte van andere constructies in de tuin is dat bij een serre de temperatuur altijd aangenaam is, een serre wordt namelijk een onderdeel van jouw huis. Zo kun je het verwarmen met de verwarming zelf en hoef je er geen speciale verwarmingselementen voor aan te leggen.

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een serre?

Net zoals veel uitbreiding of werkzaamheden in of rondom jouw huis is ook een serre niet bepaald goedkoop. Er zijn veel bedrijven die zich hierin specialiseren maar de kosten hiervoor kunnen hoog oplopen. Wanneer je een serre neemt is het belangrijk om te kijken wat jouw budget is, en wat reëel is. Wanneer je een beperkt budget hebt is het ook mogelijk om een vooraf ontworpen serre aan te schaffen, zo zorg je ervoor dat de kosten beperkt blijven en je een bewezen ontwerp in huis haalt. Bij een groter budget zijn aanpassingen ook mogelijk maar houd hierbij rekening met eveneens aangepaste kosten.

 

Offertes voor serres ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende specialisten