Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Veranda-kosten.nl Alle info over veranda's!
Veranda-kosten.nl

Reparatie zonwering

Je hebt eindelijk die nieuwe zonnewering hangen, je bent er erg tevreden mee en het is een mooie dag. De zonnewering staat uitgeklapt en het begint op eens toch redelijk hard te waaien, tot jouw spijt was je niet thuis en zie je dat het zonnescherm schade opgelopen heeft, en niet zo’n klein beetje ook. De arm van het zonnescherm is beschadigd en het klapt niet meer in, wat nu?

Je bent niet de enige

Het komt regelmatig voor dat verschillende externe zonweringen bij slecht weer schade oplopen. Het zijn nou eenmaal constructies buiten het huis en deze zijn niet altijd opgewassen tegen alle soorten weer. Afhankelijk van hoe groot de schade is kan het zo zijn dat het heel simpel te maken is, of weer wat langer zal duren. Veel mensen zijn er echter niet van op de hoogte dat ook de reparatie van het zonnescherm door de verzekering gedekt kan worden, niet in alle gevallen is dit zo maar vaak kun je bij schade aan het zonnescherm contact opnemen met de verzekering om de kosten te vergoeden.

Hoe laat ik het repareren?

Er zijn veel verschillende bedrijven die hun diensten aanbieden wanneer het aankomt op de reparatie van jouw zonnescherm. Veel van deze bedrijven plaatsen ook zonneschermen en het kan dus zo zijn dat het bedrijf waar je jouw zonnescherm gekocht hebt ook de mogelijkheid biedt om jouw zonnescherm te maken. Veel van de werkzaamheden zijn redelijk makkelijk te doen voor mensen die er verstand van hebben en dit zorgt ervoor dat zij vaak op dezelfde dag jouw zonnescherm nog kunnen maken. Dat is wel zo fijn wanneer het op een zonnescherm aankomt, het kan bijvoorbeeld gaan regenen en dan wil je liever niet dat jouw scherm kapot is en uitgeklapt in de regen hangt.

 

Offertes voor zonwering ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende specialisten