Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Veranda-kosten.nl Alle info over veranda's!
Veranda-kosten.nl

Gazebo

Wanneer je op zoek bent naar een manier om aangenamer van jouw tuin te kunnen genieten zijn er verschillende opties. Terrasoverkappingen, veranda’s, serres en zelfs een tuinhuisje behoren allemaal tot de mogelijkheden. De meest luxe versie is toch wel het tuinhuisje, en veel mensen vinden het idee van een tuinhuisje bijzonder leuk, het is alleen wel belangrijk als je een gazebo koopt om de juiste keuze te maken qua materiaal en model. Wij gaan jou helpen om te ontdekken welk materiaal het beste bij jou past.

Kunststof gazebo

Dit type gazebo is de laatste jaren een stuk populairder geworden, ze zijn makkelijk in elkaar te zetten en zijn op maat te maken maar ook beschikbaar in standaard uitvoeringen. Kunststof is over het algemeen makkelijk te onderhouden en is ook makkelijk weer te demonteren. Het nadeel is wel dat het niet bij ieder huis past, en na verloop van tijd enigszins kan verkleuren door de zon en de regen.

Houten gazebo

Uiteraard één van de oudste en nog steeds meest geliefde materialen om een gazebo van te bouwen. Hout is uniek in de zin dat het voor iedereen toegankelijk is, en wanneer je de vaardigheden ervoor hebt je zelf jouw tuinhuisje kunt ontwerpen en in elkaar kunt zetten. Daarnaast past hout bij veel verschillende huizen en is het makkelijk te verven naar wens. Het heeft echter wel een flinke onderhoudsbeurt nodig eens in de zoveel jaar, en dit is het grootste nadeel aan hout.

Metalen gazebo

Naast kunststof en hout zien we tegenwoordig ook gazebo’s van metaal opduiken. Metaal is een uniek materiaal wat er bijzonder uit kan zien. Het is daarnaast ook makkelijk in verschillende kleuren te verven en uiteraard is het een bijzonder duurzame stof. Dit zorgt ervoor dat het de competitie aan kan gaan met kunststof en hout. Het nadeel van metaal deelt het echter met kunststof, het kan enigszins uit de toon vallen bij de meeste huizen en tuinen. Dat is één van de weinige nadelen die metaal echter bezit.

 

Offertes voor veranda's ontvangen?

Kies voor een erkende specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende specialisten