Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Veranda-kosten.nl Alle info over veranda's!
Veranda-kosten.nl

Carport

Je kent het wel, je hebt jouw auto een paar dagen niet nodig gehad en hij heeft voor de deur geparkeerd gestaan. Je loopt naar de auto toe en ziet het alweer, de vogels hebben hem weer te grazen genomen. Er zijn verschillende manieren om dit tegen te gaan, je kan het zo simpel doen als je wilt door er een doek overheen te leggen, maar je kunt het ook groter aanpakken en een carport laten bouwen. Naast het beschermen tegen de uitwerpselen van vogels heeft een carport nog wel een aantal voordelen, maar wat zijn deze precies vraag je jezelf dan af?

Waarom een carport?

Een carport is een leuke toevoeging aan een gemiddelde huis, het zorgt ervoor dat je een droge overkapping op jouw oprit hebt en dat kan zeker zijn vruchten afwerpen. Als het bijvoorbeeld weer eens slecht weer is kun je droog naar de auto toe, wat uiteraard al erg fijn is. Maar ook voor de auto zelf is dit een stuk beter, zo is de kans op roestvorming een flink stuk kleiner en blijft jouw auto langer in topconditie. Dit geldt overigens niet alleen voor jouw auto, een carport is meestal even breed als de oprit zelf en daardoor is het ook mogelijk om er eventueel fietsen of een scooter onder te plaatsen, multifunctioneel kun je dus wel zeggen. Net als met een aanbouw zoals een veranda is ook een carport een investering in de waarde van jouw huis, mocht je hem ooit gaan verkopen is het een goede toevoeging waardoor je weer een hoger bedrag kunt vragen.

Het alternatief voor een carport is een garage, en wanneer je kijkt naar de kosten voor een carport tegenover de kosten voor een complete garage is het duidelijk welke daar voordeliger uitkomt. Voor de bouw van een garage is vaak ook het een en ander nodig qua vergunningen en ruimte die beschikbaar moet zijn, bij een carport is er geen vergunning nodig en de carport is op maat te maken voor welke ruimte dan ook. Weten wat de kosten voor jouw nieuwe carport zullen zijn? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes op.

 

Offertes voor carports ontvangen?

Kies voor een erkend specialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende specialisten